Als je naar de Duffet Shop komt, denk ik dat je nergens anders heen kunt.

Achter het gebouw was n parkrplaats in de kelder van urochorom, dus het was ook handig om te parkeren: D

De ingang ziet er zo uit – n puinhoop, n puinhoop, n personage in de vorm van n wollen huid, en het is zo schattig dat ik aan het lachen ben.

Als je binnenkomt, moet je je schoenenkast gebruiken en je in de pantoffels veranderen en je sleutels inpakken!Ze zei dat ze identiek was aan de Rockerki in de kldkamer, dus je kunt niet zomaar weglopen of verliezen.

Het was alsof de winkel grotendls netjes was en in n goudkleurig interieur naar n buitenlandse winkel was gekomen: n lichte lamp die al comfortabel en kalm was geworden.

Je hebt vl mensen die denken dat je alln voetverzorging hebt, omdat je n doodsmoordenaar bent!Ik kan hier n volledige controle krijgen – ik kan n dl van de verdeling krijgen, dus ik vind het goed dat ik afzonderlijk kan worden als ik intensief wil worden gespierd of losgelaten.

Het is vl beter om n ​​lid te gebruiken voor n lidmaatschapsprijs omdat de prijs en de normale prijs verschillen. De koppelverzorging is ook klaar om samen te komen en dan komt hij met zijn man: D

Met oliebehr kunt u het als n Aveda-product krijgen en u kunt zelf n aroma kiezen! Elke winkel gebruikt n andere olie, maar dit is te goed voor n luxe Aveda-olie.

Het was leuk om te zien dat de oliën die dag anders zouden worden gekozen – de volgende kr dat ik kom, zou ik n andere geur krijgen:) De geur die Aveda-olie in het lichaam overlaat, lijkt n tijdje te duren en ik voel me de hele dag goed, lang terug in de niet-kunstmatige zilverachtige geur.

De kldkamers van mannen en vrouwen waren zo gescheiden!Ik was in de kldkamer aan het kijken, maar toen ik naar buiten kwam en iemand anders tegenkwam, was ik beschaamd, maar ik vond het leuk om hier naast te staan: D.

Ik zou n kast kunnen gebruiken die past bij het rockkitnummer dat ik uit mijn schoenenkast had gehaald – n ruimte die ik omkleden, maar niet zo groot was, maar er was iets!Het is niet goed om groot te zijn:) Ik was opgelucht dat ik schoon en schoon was, alsof niemand het had gebruikt, hoewel ik vanmiddag was gewst. De laatste tijd is er n heleboel mensen gewst die het niet hebben gedaan.

Ze hadden n maat en n kld voor de maat. Je kunt het veranderen om te passen!Ik zie de zinnen in de verwisseling en zeg dat je elke dag in de winkel van Cosiguk sterilisatie hebt met n pitonzide-badge – maar het was n flitsende, verfrissende, verfrissende zaak toen je in de winkel kwam, en dat is wat de zwangere mensen zeggen dat je het moet vertellen.

Als je je urochroomkleren verkleden, kun je rst je begrte en vermoeidheid oplossen:) Ik heb th voor je gemaakt en het was hrlijk – ze zeiden dat je begrte niet duur was. Dus het was n gelukkiger en mr gezellige tijd, en je hebt me hier ook bedankt voor het feit dat ik hier zat en het allemaal zorgvuldig beantwoordde als ik je iets vroeg. Nogmaals bedankt, mijnhr.D.

Nadat ik mijn behendigheid had voltooid, ging ik naar n grote massage. n stoel die er comfortabel uitziet, toch? Ik leunde bijna tegenover, omdat het n gemotorisrde reclainer was.

Ik heb de rste kr dat ik dit had gedaan, en ik was niet blij om hier en daar te zijn, nadat ik in detail was gewst – iedern was klaar met het volgen van n lange cursus, dus ik had gn verwachtingen totdat ik hier was, maar ik wilde hier hl goed zijn – ik wilde dat ik mijn spieren en bloedvlekken op de juiste manier kon vinden. Je wt dat hij de juiste winkel hft gevonden.

De kamers kunnen comfortabel zijn voor iedern die alln naar de urochorome kamer komt – en de kamers zijn zo gerd dat ze het leuk vinden om met vrienden te komen en het goed vinden om hun ouders te brengen.

Ik ben blij om Hillingspot te vinden, die in n comfortabele sfr vermoeidheid kan oplossen, zelfs als ik alln kom. Lulura: D rlijk gezegd, ik hoorde dat de care n yin en yang zou krijgen voor verschillende geslachten, en dat het n goed effect zou hebben – n vrouwelijke leraar, n krachtverlener, en ik was nooit tevreden met n overval, dus toen ik hier aankwam, maakte ik n afspraak voor n telegraafcontrole.

Het is n 강남피쉬안마 btje n last omdat je het lidmaatschap moet afbreken en het in n snelle tijd moet gebruiken, en het is n vrij lange geldigheidsduur – het is n som die mr oplevert dan het concept van de creditcard en het is n goedkopere prijs!De massage van de bamboe hft elke maand kortingen op lidmaatschap, waardoor ze goedkoper kunnen worden behrd dan gewone mensen. Ik dacht dat ik het zou gebruiken om het in de toekomst te gebruiken, dus ik aarzelde niet:)

Ik denk niet dat je ergens anders kunt komen als je naar de Doodgewone Duffet Shop komt:) Ik ben zo goed in het doen van n goede vaardigheid, en ik gf toe dat ik het overal in de buurt heb. Ik heb n enorme reserveringsoproep!Vl mensen hebben het al gebruikt. Misschien is iedern zo bezorgd over hoe lang je het lidmaatschap van mij moet afbreken, en het is zo goed dat je al lang niet mr hebt gehad, je hebt n koele, koele, frisse outfit en je hebt n zucht en je bent zo vermoeid dat je bent vrijgelaten. Ik moet n kr per maand gaan en mezelf bevrijden: ik ben niet bereid om in het wkend te spelen en ik ben blij dat ik de tijd heb om terug te kijken naar mijn lichaam.

Je hebt warme dingen als n warme lentedag – ik zal je de volgende kr opzoeken.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다